Coafuri

#spalare par #dus #sfaturi spalare par

Tu cand faci dus? Dimineata sau seara? Iata cand este cel mai bine sa te speli

Igiena reprezinta o parte foarte importanta a unei vieti echilibrate si sanatoase. Dusul reprezinta cea mai la indemana modalitate pentru a mentine igiena corpului. Afla de mai jos ce spun specialistii cu privire la momentul in care este bine sa facem dus, daca dimineata sau seara.

Pentru foarte multi oameni dusul reprezinta si o ocazie de relaxare, caci apa calda poate ajuta la reducerea tensiunii musculare si la calmarea stresului si anxietatii. Apa calda din dus poate dilata vasele de sange si poate imbunatati circulatia sangelui. Acest lucru oate ajuta la alimentarea adecvata a celulelor si tesuturilor cu oxigen si substante nutritive, contribuind la sanatatea generala a pielii si a intregului organism.

Cand e bine sa faci dus, dimineata sau seara? Opiniile sunt impartite cu privire la acest aspect. Raspunsul depinde de anumiti factori i de preferintele personale. Studiile facute in acest sens sunt putine si nu foarte elocvente. Cu toate acestea, exista cercetari care sustin oate ajuta la alimentarea adecvata a celulelor si tesuturilor cu oxigen si substante nutritive, contribuind la sanatatea generala a pielii si a intregului organism.

Potrivit unei revizuiri a cercetarilor publicata in jurnalul „Sleep Medicine Reviews” incalzirea corpului inainte de culcare, cum ar fi prin baie calda, poate imbunatati subiectiv calitatea somnului.

De asemenea, exista o multime de beneficii si daca faci dus dimineata. Astfel, fiecare persoana decide care dintre variante i se potriveste. Printre avantajele dusului de dimineata se numara: plus de energie (te simti mai vioi), imbunatateste starea de spirit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului