IT&C

# ifa berlin #phablete #samsung galaxy note 3

Samsung a lansat la IFA Berlin Samsung Galaxy Note 3

Samsung nu se dezminte nici de aceasta data si isi arata din nou dragostea pentru phablete. Samsung a prezentat la IFA Berlin noul Galaxy Note 3, asemanator cu Samsung Galaxy S4, dar mai mare, insa cu modificari importante.

Noul Galaxy Note 3 are Android 4.3 si 3 GB de memorie RAM. De asemenea, Samsung Galaxy Note 3 prezinta un ecran de 5,7 inchi full HD cu tehnologie S-AMOLED, este mult mai subtire si mai usor decat Note 2, iar bateria ajunge la 3.200 mAh. Galaxy Note 3 are o camera de 13 megapixeli cu Smart Stabilization, dar si un procesor quad-core.

"Samsung Galaxy Note 3 reprezinta o abordare originala ce ii ofera utilizatorului posibilitatea de a-si spune povestea vietii prin expresia dinamica a pasiunilor lor in tot ceea ce inseamna munca, timp liber si experiente de viata. Cu o simpla apasare a butonului cu care S Pen este prevazut, utilizatorii au acces la oportunitati de expresie si functii ce transforma activitatile de zi cu zi in evenimente extraordinare datorita ecranului mai mare oferit de Note 3", a declarat JK Shin, director si presedinte Samsung.

Samsung Galaxy Note 3 va fi disponibil in trei culori, Jet Black, Classic White si Blush Pink, si va si un buton de Air Command, care il va ajuta pe utilizator sa nu mai memoreze comenzi sau sa caute diferite meniuri.

Sursa foto:knowyourmobile.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele